GENERELT OM VORES KURSER

2-dages kurser med øvelser og international certificering

bliv certificeret

Kursets form

Kurset er et 2 dages eksternat kursus og udbydes i Skandinavien af ALSO Scandinavia and Greenland hjemmehørende på Hvidovre Hospital.

Før kurset modtager deltagerne et omfattende kursusmateriale med såvel teoretiske gennemgange som guidelines og memotekniske huskeregler. Materialet forudsættes gennemlæst før kurset.

Manualen er på engelsk med relevante skandinaviske tilføjelser men undervisningen foregår på dansk, hhv norsk, svensk eller islandsk i de respektive lande.

Selve kurset løber over 2 dage og er særdeles intensivt. Der holdes korte teoretiske forelæsninger, men hovedvægten er lagt på færdighedstræning på fantomer i små grupper hvor der undervises og trænes intensivt, samt på case-diskussioner ligeledes i mindre grupper. Der er her mulighed for en detaljeret gennemgang og diskussion med instruktørerne og medkursister sideløbende med træningen.

Kurset afsluttes med såvel en multiple choice opgave som en praktisk test på fantomer. Såfremt disse gennemføres tilfredsstillende udstedes kursusbevis med international ALSO-certificering til den enkelte kursusdeltager.

Kurset er af Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi godkendt til 16 CME points.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.